Kjo bukuroshe do të jetë bashkëprezantuese në ‘1 Kafe me Labin’ (Foto)

Me nikoqir Labin dhe një prezantuese të re për ekranet televizive shqiptare, “1 Kafe me Labin” nis transmetimin e sezonit të parë në Kohavision që nga e diela e 19 marsit.
Në sezonin e parë në ekranin e Kohavisionit emisioni “1 kafe me Labin” do të udhëhiqet nga Labi dhe një prezantuese që nuk është parë më herët në ekranet televizive shqiptare.

“Ajo është një nga bukuroshet e Kosovës. Fjala është për Marigona Krasniqin”, ka thënë producenti Dardan Selimaj.

Ajo bashkë me Labin do t’i shoqërojnë shikuesit për çdo fundjavë, në një rrugëtim treorësh.
labi_1489347401-1066359

m1_1489347392-2410451

m2_1489347392-7499285

m3_1489347392-3105816

Loading…