Këngëtarja shqiptare i tregon ‘zogun’ qenit të saj (Foto)

loading…Këngëtarja shqiptare ka lënë pa fjalë me pozat e saj.
Këngëtarja e re, Arta Memedi ka befasuar të gjithë me fotografinë e fundit, ajo ka hapur këmbët dhe për pak sa nuk e ka treguar pjesën intime në mes të këmbëve.

Arta përveç kësaj duket se ka një qenush me të cilin doli për shëtitje.

Më poshtë shihni këtë fotografi befasuese të saj, dhe disa fotografi të tjera ku shfaqet shumë seksi./ Mapo/

Loading…


arta-memedi1489249812_1489356435-9343687
screenshot-11489249953_1489356422-6294492

screenshot-41489249947_1489356408-491883

Loading…