Andrra dhe Sinani të pandarë…shikoni si qëndrojnë bashkë (Foto)

loading…Çifti i njohur Andrra Destani dhe Sinan Hoxha nuk ndahen për asnjë çast nga njëri-tjetri.
Përmes një foto të publikuar nga vetë Andrra shohim Sinanin që ndonëse është duke i dhënë makinës sërish nuk qëndron dot pa mbajtur dorën e bashkëshortes së tij afër. Ata duken më të dashuruar se kurrë.

Loading…


andrra_1489095049-7424064

Loading…